/>

Pep Dag i Hagaparken

Igår söndagen den 8 september gick årets Pep Dag av stapeln i Hagaparken i Stockholm. Pep dagen är ett årligt event som arrangeras av bland annat Kronprinsessparets stiftelse Generation Pep, vilken Norlandia Förskolor har ingått partnerskap med.

Syftet med dagen är att ge barn och unga möjlighet att uppleva rörelseglädje i olika former, allt ifrån dans, lek, friluftsliv och idrott, samt att få kunskap om rörelse och kost. Norlandia Förskolor var på plats och hade arrangerat en spännande återbrukshinderbana där barnen fick balansera på lina, hoppa på stubbar och träd och tävla om att slänga ärtpåsar. Vår bana blev mycket populär och barnen strömmade till under dagen för att tävla mot varandra. Prinsessan Estelle med mamma Kronprinsessan Victoria kom på besök och provade på banans olika moment.

Våra fenomenala pedagoger från Basilikan, Pionjären och Diktaren tog hand om alla besökande barn tillsammans med representanter från huvudkontoret. En lyckad dag där vi fick berätta om Norlandias gedigna arbete för barns kost och hälsa genom vårt hälsokoncept NorlandiaSkuttet och visa upp vår fantastiska verksamhet!

Läs mer om Generation Pep

Läs mer om Norlandiaskuttet